Gençken, hobi niyetine bir program yazmıştım, sayısalda toplam istatistiklere göre en çok çıkan fakat en uzun süredir ( min 7 hafta ) sayıları bulan, sonra bunları belirli istatistiksel süzgeçlerden ki bunlar;

-en fazla 4 çift sayı.
-toplamlarının bilmem kaç bilmem kaç aralığında olması
-her 10luk basamaktan maksimum 2'şer hane seçilmesi
-en büyük ile en küçük arasındaki farkın bu bu olması

.....

gibi 10'dan fazla olmamak üzre birtakım filtrelerden geçmiş sayılarla rastgele harmanlayan bir uygulma, sonra bunları 1 ay boyunca oynadım, hayatımda bir göremeyen ben 3 tutturmuştum falan. sonra siktir ettim doğal olarak sayısalı falan derdim matrixti, ergendim, para 2. plandaydı falan.

demem o ki böylesi bir işlem istatistiksel olarak bir fark yaratır mı? yoksa iyice bok mu ettim olayın olasılık kısmını?

ek bilgi: aradım buldum programı da, kullanılır mı diyorum. hayallerim var.

 

hiçbir şey farketmez. denk gelmiş işte. olasılık sadece 1 şekilde artar o da aynı sayıyı sürekli oynayarak. sürekli çıkma ihtimali artar bu şekilde.

mtrsykl

(bkz: gambler's fallacy)

hypervaskulerdondurucu

şimdi belirtmedim ama gambler's fallacy durumunu biliyorum fekat ayriyetten sayısal loto çekiliş sisteminin full+full+full rastgele olmadığını da göz önünde bulunduruyorum.

Ryu

teorik olarak etmez cunku cekilisler bagimsiz. ancak eger loto makinesi bir dagilima gore top veriyorsa onu korur. fakat burada sistemi bilmek gerek her hafta ayni makinedemi cekiliyor, toplar degisiyormu agirliklari nasil vs. cok zor.

evet amerikada bir kadin stanford istatistikte doktora yapmis milyon dolarlik kazikazani tam 4 kere kazanmis, hepside ayni ufak kasaba dukkaninda satiliyormus. ama burada sistem elektornik ve pseudo random number generator kullaniliyor kadin mekanizmayi cozmus 3 yilda bir ugrayip ikramiyeli kaizkazani cekiyormus hesaplamisrotasyonu falan

iplikci
1

mobil görünümden çık