[q]
(7) 

buca bornova arası

belize #465986
ben ege'de okumaya başlıyorum arkadaşım dokuz eylül ortada bır yerde ev tutsak misal balçova çok mu uzak kalırız bize semt önerebilirmisiniz ?




 

balçova ikinize de ters olur aslında. ikiniz için de bornova daha iyi olur bence. ege'den dokuz eylül'e servisler var.

tepedeki psychedelic adam

o cok zor herhalde benim arkadasim kiz arkadasiyla ev tutmustu senin durumundayken.Kiz Ege'de okuyordu o Dokuz Eylul'de.Bornova'dan ev tutmuslardi,cocuk her gun 1 saat yolu gidip geliyordu.

fraise

Hatay ucyol civarlari ikinize de daha uygun bence

karaüzümhabbesi

dokuz eylül'ün hangi fakültesinde diye sorarlar insana. eğer gsf ise balçova oldukça yakın olur dokuz eylüllüye, ama ege için balçova zor. egeliler bornova dışına çıkmasın mümkün olduğunca. dokuz eylüllü olan tınaztepe'de ise balçova da bornova da uyar.

devilred

bucadan bornovaya gidiş sıkıntılı oluyor.en az 45 dk sürer.ayda en az 100 lirada yol parası verirsin.

Bazarov

orta yeri bulup ikiniz de yol parası vereceğinize ya buca ya da bornova'da (tabi ki bornova'da) oturun biriniz yol parası verin, hatta yol parasını paylaşırsanız sorun çıkmaz bence.

himmet dayi

balçova ege'de okuyana da deü'dekine de işkence olur.
üçyol mantıklı.

turuncujelibondanhazzetmeyensarijelibon
1

mobil görünümden çık