Gunaydin hepinize

Saat 6.50 deki servisi kacirdim. Alarm calmadi kesin. Yoksa uyanirdik kesin. Neyse tam yine de 6.50 de kalktim. Kiravati kemeri cantaya attim kostum, gitmis servis. 8 bucukta taksimden kalkiyo bi servis daha. Kostum ciktim. Ama once cok fena sikismistim eve geldim v.s.

Bindim metroya, yusufpasaya geldim. Unkapani tikalidir otobuse binmeyim karakoyden tunelle gecerim diye atladim tramvaya. Yarim saatten fazla zamanim vardi ama tramvay galata koprusunde durdum en az 7 dk oylece durduk.

Sabir sabir diye diye bekledim. Videoya cektim durdugumuz belli olsun diye. Ondeki tramvay ariza yapmis :/

Tunele girdim neyse ciktim istiklale. Sishane den metroya kostum. Kösele var ayagimda cok acidi. Terler icinde kldim. Kapiya sikistim ittim kendimi girdim. Milletin yarisi guluyo, diger yarisi vay bee diyo.

Olecem ama terden ayagim su topladi.

Aradim isyerini servisin kalkcagi yeri soylediler. Gec kaldim ama 8:32 de vardim thy mcdonalds in oraya. Yok servis mervis. Telefonu da acmadi zaten aradim durdum. Sonra bi daha aradim isyerini baska bi no verdiler. Adam akm nin onunden kalkacakti o yaa dedi. Orada servisi 4-5 ksi bekliyordu dedi. Kostum gittim onumden basti gitti servis. Dilim damagima yapisti susuamisim..

Bi sonraki 11 deymis. Bekliyorum bibucuk saattir. Aceleyle sirket giris cikis kartini da almamism, esim getiriuo onu da yetisirse.

Eskiden olsa kafayi yer eve giderdim, evli olunca gidemiyosun. Herhalde daha da bisi koymaz lan bize.

Bunalinca yazdim. Affedin.

Edit: dun ogledn sonra banka isleri icin izin aldim. Uzun donem stajyerim.

 

okurken ben bunaldım burda. benzeri olay yaşadım ama bu kadar ağır değildi

dieselsingle2

hep kötü denk gelmiş ya . umarım gününü güzel bitirirsin

squeeze

okuyunca darlandım senı dusunemıyorum.

ramsesseum

hayat sana birşeyler hazırlıyor, metin ol!

celik comak

Saat 11:09. Yarim saat once esim geldi. Karti aldim. Biraz sohbet ettik, dinlenmisim. Simdi servisteyim.

Sanirim boyle seyler zaman zaman herkesin basina geliyor. Metin olup gecmesini beklemek en iyisi sanirim.

yedinumara
1

mobil görünümden çık