batman bir ara harveye biz üçümüz yaptık (batman, polis müdürü ve kız) dedi. joker bunları yapmaya batmani, polis müdürünü, kızı nası ikna etti?
burayı anlamadım. aydınlatırsanız sevinirim.

batman yapar mı öyle bişey ya yok öyle bişey. joker kendi yaptı adamlarıyla. batman' in öyle demesinin sebebi yaptığımız hatalar yüzünden böyle oldu demek istiyor.


joker söylüyor yai batman'ın kızı kurtarmak için atlamasından onun için önemli biri olduğunu anladı, harvey'in zaten kız arkadaşı. batmanin kitabındaki "sevdiklerine zarar gelmesin aman" kuralını piç ediyorlar. o da bizim yüzümüzden oldu anlamında diyor onu.


hahahahaha.
joker bir ara harvey denti gerçekten de batman sanıyor. e joker gidip gökdelen basmıştı ve rahcel ı atmıştı ya pencereden ? işte o ara batman onun arkasından nasıl atladı hatırlıyor musun ? joker de zannetti ki batman harbiden harvey dent olabilir. o bölümü izle joker yakalandıktan sonra harvey dent ile rachel bruce wayne binasında buluşacaklar ama rachheli gordon'un takımında hain bir polis şefi götürüyor. maroninin satın aldıgı bir polis. polis gidip veriyor kızı mafyaya. harvey dent de aynı şekilde basın açıklamasından sonra kaçırılıyor yine satılmış bir polis sayesinde.


e joker rachal ı değil de başkasını atsaydı batman atlamayacak mıydı..


@raskolnikov2 evet atlayacaktı fakat rachel ile harvey dent sevgiliydi, bu yüzden orada batman hiç gözünü kırpmadan atlayınca(bruce da seviyo rachel ı ya) dedi bu harvey denttir
