[q]
(8) 

nevin yanıt

ifistanblue #457020
nevin yanıt dün yarışı 5. bitirince trt'de yorumcu "nevin eğer yarışı kazanan atletin (avustralyalı hatun) solunda değil de sağında koşsaydı daha iyi bir derece yapardı" dedi. ne alaka?




 

yorumcular artık ne kılıf uyduracaklarını şaşırdı olimpiyatlardaki başarısızlıklar için.

edit: nevin oldukça başarılıydı zaten.

aeroflot

@corazon valiente yarı finalde dediğin gibi oldu. burada bahsi geçen ise final.

aeroflot

rüzgarından faydalanması diyeceğim ama "sağ-sol"dan ziyade arkasında olması gerekmez mi... bilemedim.

late viper

soyle bir sey sallayacagim. kendisi solak oldugu icin kosarken dikkati saga dogru kayiyor. o kadin da onde oldugu icin yardirip gitmesine dikkat edip yetisemeyecegini anladi. eger gormezlikten gelip direkt kosuya odaklansaydi belki gecebilirdi

keltikfrost

çok doğru söyleymiş. hatta 1. kulvarda yarışan atlet de saçını örgü yapsaydı nevin in olimpiyat rekoru kırması kaçınılmazdı.

ozmania

baya saçma bir şey söylemiş. kaerin'in dediği mantıklı dursa bile bunlar profesyonel sporcular. zaten kısa bir sürede yarış bitiyor. o an sadece yarışa odaklanıyorlardır. nevin'e herhangi bir eleştirim yok, sadece trt bu işi bilmiyor. euro 2012de de trt'nin yaptığı gruptan çıkma hesaplarının hepsi yanlıştı.

hayley williams ile evlenecek genc

Sabah menemen yeseydi böyle olmazdı :\

layer26

olayı şu solundaki hatun yardırınca la nolii diyerek bütün moral motivasyon bozuluyor, çöküyorsun hatunun koşuşunu görüp.

condom kurşunu
1

mobil görünümden çık