gelelim konuşmaa konuşmanın kaydı durumu yapan şakirt durumunu sildi
hatırladığım kadarıyla
durumu yazan şakirt: atatürk olmasaydı bizde olmazdık zira bizi o yarattı
ben : sonunda doğru birşey yazdın
durumu yazan şakirt: benim ne zaman yanlış birşey yazdığımı gördün
bana küfreden arkadaş : başkan harbi salaksın ha (başkan demedi tabi ismimi kullandı)
arada bir kaç tanıdığım şakirte laflar etti küfürde vardı
ben: atatürk gibi gerçek kahramanlar varken gökten indirilen kitaplara inanmayın(yada yüzyıllar önce yazılmış kitaplara inanmayın)
sonra bana küfreden arkadaş gavur dedi anama küfretti
bende müslümana küfür yasak değilmi dedim
oda bana senin gibi gavura müstahak falan dedi
sonra mllet kavga etti tayip erdoğana laflar birbirine küfürler ama bana birşey denmedi
sonra gelen kutuma küfürlü mesaj attı imageresim.com

soru 1 : şimdi ben bu salağa dava açmak istesem ne kadara mal olur
dava açmama gerek yok savcılığa versem yeter
soru2 : diyelimki dava açtım adam bana sende dine hakaret ettin diyip oda bana dava açarmı aslında hakaret değil sadece yazılmış kitaplara inanmayın dedim
soru 3 : diyelimki dava açıldı arada birbirine küfredenler zarar görür mü
soru 4 nereye başvurmam lazım avukatla falan uğraşamam param yetmez

bildiğim kadarıyla zaten atatürk e hakaret etmek yasak hatta bu sebeple youtube kapatıldı.
yani her türlü mahkemeye verebilirsin.


fotoda eleman 18 yaşaltı gibi duruyor. 18 yaşaltı ise uğraştığına değmez. diğer türlü sen de küfüre küfürle karşılık verebilirsin. dava da açabilirsin. fakat dine küfretti diye ortaya konuşursa senin aleyhine dönebilir dava. malum hakimler savcılar çoğunlukta.


@trakyali gulyaban
küfreden eleman 95li bende 97liyim sırf atatürke küfretti diye dava açmak istiyorum biraz burnu sürtsün paçaları tutuşsun


trollere ve şakirtlere itibar etmeyiniz.


avukata ve dava masraflarına yetecek paran varsa dava açabilirsin. 17 yaş olduğu için ceza vermezler. hatta atatürk için hiç ceza vermezler. ayrıca fotoda direk senin şahsına hakaret var. atatürk için öldü gitti demiş atatürk'e hakaret sayılmaz. şahsa hakaretten dava açarsan tazminat alabilirsin.


uğraştığına değmez. böyleleri türkiye'de çok var. hangisiyle başa çıkacaksın? öyle yobazlar varki aklın durur. en iyisi görmezden gelmek.


al sana dünyanın en yobaz insanı. fake hesaptan defalarca takılmış plak gibi atatürk'e küfür etti. tek yaptığı solcu grupları kızdırmak ve başbakan ve dinle ilgili yorumlarda saçmalamak. adam öyle bir kinle dolmuşki. küfür ettiğim an duvarımı ak parti haberleriyle doldurdu. www.facebook.com


95, 97. Büyüyün biraz da öyle gelin. Saçmalamayın. Şahsen ben hakkım olmadığı halde 97 doğumlu birisinin sorularını görünce sinirleniyorum. Sana küfürler etmek istiyorum ama bana dava açarsın diye korkuyorum.


15 yaşında çocuklar dava açmaktan bahsediyor. hem de böyle önemsiz bir konuda. bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilemedim ama, muhtemelen işim gücüm var deyip evine yollarlar seni.


neden 97 doğumlu birinin hakkını araması sizi rahatsız ediyor fetullahcılar gibi höt diyene al sana göt diyen biri olsam daha mı iyi


kardeş 97 model anca şahin olur, başka da bişey olmaz.
:)


"hakkını aramak"
konu da bu zaten. bana hakaret etti diyorsun, özelden etmiş evet. ee ne oldu peki? topluluk önünde haysiyetine halel mi geldi? küçük mü düştün? hayır, tam tersine bunu gelip ifşa ettin. dava açmak çocuk oyuncağı değildir. yarın öbür gün sokakta küfürleşen çocuklar da dava açmaya başlayacak bu gidişle.
ha olur da, birinden ciddi bir fiziksel şiddet görürsün. o zaman git hakkını ara durma hiç ama bana facebook üzerinden küfür etti diye gidersen gülerler adama.
bir de her konuyu fethullahçılığa, nurculuğa bağlama. büyüyeceksin, öğreneceksin ama daha bu yaşta bu denli kutuplaşılmaya başlandıysa durum vahim.
not: kişisel mesajlaşma üzerinden hakaret davası açmak değil 15, 75 yaşında bile yapılması anlamsız bir şey.


hakkını aramaktan hiçbir zaman çekinme. yaşının burada önemi yok. susa susa, bir şeyleri görmezden gele gele böyle olduk zaten. hakkını aramak istiyorsan çekinme. o eleman sana küfrettiyse şikayet et.


95 ve 97! ben lisedeydim ! yaşlanmısız valla


boş işler.
büyüyünce bunların boş işler olduğunu ikiniz de anlayacaksınız.
