
kartal femde barzo dolu bulunduğu muhit itibariyle. tm-1 sınıflarının bile seviyesi düşüktü öyle diyeyim sana derece öğrencisiysen bilemem. maltepe fem'in hocaları iyidir fakat ben cemaatle filan uğraşamam dersen fdd'ye veya uğur'a git. fem'de çok ağır propaganda yapıyorlar.


fem'e gitme de nereye gidersen git.


teşekkürler cevaplarınız için. sizce kadıköy şubeleri dershanelerin diğer şubelere göre daha mı iyidir? mesela fdd için? eğitim kadrosu olarak özellikle.


fem ya da final


kartal veya maltepe deki fem'e git olum. Fdd de karı kızdan dolayı 1 senen mahvolur bak benden söylemesi.Rahat %40 daha fazla puan yaparsın, karı-kız'ın olmadığı yerde.


@ifıdieyoung bence tam tersi panpa. karı kız olmayınca ruhu sıkılıyo insanın şakirtlerin arasında. karı kız olsun biraz:)
