1. erkek ismi bulmak daha zor sanki, cesit az.
2. cok duyulmamis, az bilinen ama sacma da olmayan bir isim ariyoruz mustakbel yegenime. listeleri kurcaladik ama hala sonuc yok. sizin oneriniz var mi?
alakasiz not: benim hamile oldugumu zanneden sozlukcu arkadaslarima genc yasta, yeni evlendigimi hatirlatir, hayirli gunler dilerim :P

taylan,orçun vb. isimler olmasın mümkünse. (bkz: taylan olanlarin esmer ve yavsak olmasi)
önerilerde var mıydı bilmiyorum ama isimde türkçe karakter bulunması ileride -her ne kadar büyük olmasa da- internet minternet ortamında yabancı işlerde zorluk cekmesine neden olabilir.


payrocum kardeşimin eşi hamile, ilk anlar erkek olursa diye "rüzgar" ismine karar vermiştik ama kız olacakmış. bence çok şık bir isim öneririm.


Batu
Bilgehan


şahsım doğmadan önce dayım yanımızda değilmiş ve ismimin ''yağız'' olmasını çok istemiş. Sonradan bana anlatıldığında çok hoşuma gitmişti, ne güzel ismi kaçırmışız demiştim. Tamam şimdiki ismimde güzel annem ismimi abuzer falan koymamış ama bu isim çok hoşuma gitmişti. güzel isim derim.


çağan.


dora :)
doruk anlamına geliyor. uniseks ve universal bi isim. 50 li yaşlarında türk erkek fotoğrafçı da var, fransız adam da italyan kadın da.
benim erkek yeğenimin adı aynı zamanda. dora bey deyince pek havalı oluyor:)


Aksel. Neden bir isim? İki isim daha kullanışlı, birini beğenmezse diğerini kullanır.


gökay.
gök ve ay kadar güzel bir isim bence.


ateş
hava
su
toprak
tahta


Kesinlikle unisex olmasın...
Çok duyulmamış kısmı için şuradan kontrol edersiniz:
www.ismididikle.com


oğuzkaan aplerhan
bartu timuçin kutatkubilig :P
BARTU derim


muhittin


gökberk


yujin


poyraz, rüzgar yeni çıktı pek yoktu.
benim favorilerim arda ve tunca :)


uygar
serhat
başar
emre


akhun (ehehe ismimi seviyorum). bugüne kadar nereye gitsem ismimle ön plana çıktım ve herkesten bir adım önde oldum. sanırım türkiye'de tek akhun var o da benim. bir de 8-9 sene önce icq zamanında endonezya'da bi akhun bulmuştum. benden başka akhun isminde biri olmasın gibi takıntılarım da yoktur.
edit: www.ismididikle.com hakkaten unique bir isim olduğunun ispatı


timur
cenk
emir
olgu
sümer
yakut


Tuna çok güzel bir isim gibi gelir bana hep. Aras da olabilir.


yankı
doğa
manas
tibet
bulut
ekin
tunç


mümkünse müslüman kökenli isimler koymayın. biliyorsunuz artık böyle bi durum oluştu.
yani; hasan, ali, abdullah v.s. gavur illerinde duyulunca "anasının oynaşını görmüş piç" etkisi yapıyor:) durum o kadar vahim olmasa da türk kökenli isimler koyun. tolga, apleren bilge filan. naçiz fikrim efendim.


kuzey oldu ismi. ciks firlama ismi gibi duruyor ama begendik iste.
