[q]
(9) 

eskiyi ozlemek

reznov #442765
yani cocuklugunuzu , atariyi , tsubasa , pokemon , eski bayramlar , futbol maclari bile farkliydi eskiden . siz de ozluyormusunuz?




 

Kızartılmış ekmek yiyerek çizgi film izlediğim günleri bilhassa kış günlerini öyle çok özlüyorum.

bırboludort

sabah 8 aksam 10 mac yaptıgım gunleri ozledim ben, simdiki cocuklara bakıyorum da inan nasıl acıyorum.

therevo

özlemem mi ya atarim hala durur bir de çalıştırabilirsem süper olucak ama bazen düşünüyorum ne ara büyüdük lan nasıl değişti dünyamız birden bire diye

jedilance

tabiki.

geberix

ablamın ben daha 4-7 yaşımdayken masanın bi kenarından bi kenarına ekmek üstü çokokrem sürmesini özledim. nutella falan değil çokokrem. :) kolay olsun diye kısa tarafa yapardı hep, ben de "ı-ıııh şu uzun kenara, 2 sıraaa !" derdim. :) o yaparken baştan yemeye başlardım "ama burası eksiiik tamamla orayı" diye kızardım. :))

zaraeta

çok.. hayat böyle, 10 yıl, yok yok hatta 5 yıl sonra geçmişinin özlemini çektiğin bugünleri de özleyeceksin..

isminivermekistemeyenkullaniciiki

Hem de nasıl özlüyorum, haftasonu sabahın köründe kalkışlarımı, tvdeki o harika çizgifilmleri, mavi okul önlüğünden, plastik sulukların kokusuna kadar... Bir çok şeyi.

uykuyastığı

90 tank oynamayı özlüyorum en çok da. ah ah :/

devilred

ben çok özlüyorum. küçükken çok daha güzel bir hayatım vardı çünkü.

molla leon zelig macmanus el ayyar kutal
1

mobil görünümden çık