gmail ile nasıl fotoğraf gönderebilirim? Ve gmail'e nasıl birkaç dosya yükleye bilirim?




 

yeni email e tıkla, oradan dosya ekle var. oraya ekle yükleyene kadar bekle işte bu kadar basit.

killerbee

Sürükle bırak ile yapabilirsin.
E-Posta yaz ile yeni mesaj kutusu aç, dosyaları seç ve pencerenin içinde konunun sağ tarafına sürükleyip bırak..

pitcheuse

"compose" (e-mail yaz) deyin, çıkan sayfaya dosyaları sürükleyin. o kadar. zaten dosyaları pencereye taşıdığınızda ekranın belirli bir kısmı "buraya bırakın" diye sizi uyaracaktır.

demcan

Bu arada mailin gövdesine yapıştırılan fotoğraflar gitmiyor bende de, ancak ekte gönderebiliyorum. Sanırım arkadaş mail gövdesini kastetmiş.

sinematematikci

@sinematematikci;

mail gövdesine sürükleyip bırakınca da oraya eklenebiliyor fotoğraflar, ben bir sorunla karşılaşmadım bugüne kadar. acaba koymaya çalıştığınız fotoğrafların boyutu çok büyük olmasın? belli bir sınırı vardı diye hatırlıyorum.

demcan

20 Mb idi en son gmailde ek dosya sınırı.

sankaranarayanan

sınır 25mb olarak okudum sanki geçen günlerde burada.

jedilance

@demcan,

teşekkür ederim yardım ettiğin için ama 20 mb'lık bir jpg değildi tabiki. imzaya bile şirket logosu ekleyemiyorum, o derece.

Ayrıca 50 KB kadar fotoğrafları da eklediğimde mailin gövdesinde gözüküyor. Ama maili gönderdiğimde karşı tarafa resim gitmiyor.

sinematematikci
1

mobil görünümden çık