
la defense'ta kaldigim oteli onerebilirim eger butce dostu olsun derseniz:
www.citea.com
sehre biraz uzak olmasina bakmayin metro veya rer ile 15 dakikada sehir merkezine ulasabilirsiniz.


Her gittiğimde kaldığım otel tam saint michel üzerinde notre damme a yakın hotel saint severin odalar minik ama ferah ayrıca RER, metro her bi şey dibinde +33 1 46 34 05 70
wwww.hoteleurope.net


porte de clichy de iki hotel ibis var.Biri pahalı,biri ucuz.iki kişi 65 euro mu neydi en son (haziranda) o ucuz olan da.Süper kaliteliler.Gayet metroya,merkeze yakınlar.Fakaaattt o ucuz olan için geceleri bir 5 dakika falan biraz tırs tırs yürüyorsun.Hayatımda ilk kez zenci pavyonu görmüştüm.Öyle anlatayım yani. Ama bi yamuk olmadı.Hatta gayet o caddedeki cezayirli kardeşlerimizin internet kafesini falan kullanmıştık.
www.accorhotels.com
Eğer illa şehir merkezine yakın olsun diyorsan bir küçük tavsiyede bulunayım.Bir sürü iç içe geçmiş yuvarlak düşün.En içteki Paris in 1.bölgesi oluyor.Çember genişledikçe merkezden o kadar uzaklaşıyorsun.Otelleri o şekilde sınıflandırabilirsin.


hotel st sebastien. st sebastien metro istasyonunun yanında ayrıca bastille'e 10 dk yürüme mesafesinde(ki oradan oldukça rahat oluyor diğer yerlere gitmek) üstelik 20 euro civarı birşeydi geçen yıl. işletmecisi de iyi niyetli yardımsever bir Türk'tü. tavsiye ederim yani...


sezon disi olmasi sebebiyle otel fiyatlari epey dusmus vaziyette. bu sebeple diledigin otelde kalabilirsin oldukca ucuza.
www.booking.com adresinden bircok otele bakip karsilastirabilirsin. ayrica bu site, olasi bir rezervasyon problemi sirasinda olan sorunu isik hiziyla cozebilme yetenegine de sahip. tavsiye ederim.


hotel novex'te kalmıştım ben gittiğimde, tam merkezde değil ama uzak da değil, metroya yakın, eh zaten her yere yakın oluyor bu şekilde. evamlı gülen 2 çinli işletiyordu, pek sevimlilerdi.
