3-4 gün sonra yurtdışına çıkacağım 7 ülke falan gezeceğim;
yunanistan
makedonya
italya
ispanya(en çok burada kalacağım)
fransa
slovenya
isviçre v.s
benim faturalı vodafone hattım var, bunu buralarda kullanmak istediğimde 20 gün için ortalama ne kadar öderim, aslında konuşmadan ziyade internet kullanmak istiyorum. Pek konuşmam 500 dk lık tarife kullanıyorum ve hiç aşmadım neredeyse.

Edit; Sadece internet kullanımı yok mu?

 

yurtdışında internet kullanımına pis geçiriyorlar diye biliyorum ama vodafone avrupa'da yaygın olduğu için belki bir farkı vardır.

turangue

sadece internet degil konusmaya da saglam geciriyorlar.

vodafone'un y.disi olaylari var. onlara girmezsen kapat git daha iyi. en azindan gecirilmemis olursun.

www.vodafone.com.tr

entrapmen

vodafone un kırmızı pasaport diye bi seçeneği var, muhakkak gitmeden seç bir tarife içinde interneti falan da var.. yoksa benim gibi ciddi bir faturaya mazur kalabilirsin..

omonia

hangi tarife olursa olsun ger giden 300-500 lira fatura oduyo. yurtdisinda telefonu gercekten acil durumlarda kullanmak gerek.

lamartin
1

mobil görünümden çık