[q]
(6) 

Ryanair

bezirganbasi #434619
Kalın kafalı bendeniz arkadaşım için ryanairden bilet alırken arkadaşımın ikinci ismini yazmayı unutmuşum.Durumu online check in yaptıktan sonra farkettim.Bu girişte bi sorun olur mu? Check in yaparken pasaport numarası yazdığımız seçeneği kullanmıştım eğer sorun çıkarsa teyit ettirme şansımız olur mu? ya da şu anda ismi değiştirebilme şansımız var mıdır? Bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.




 

Sorun olmaz
Benzer bir olay yasadim ama Ryanair degildi

yilmazyildirim

Türk Hava Yollarında ismi yanlış yazdım, Hüseyin yerine hseyin şeklinde telefonla aradım düzelttiler...

sui

sorun olmaz , sonuçta pasaport numarasını girmiş olmalısınız ve kimliğiniz yanınızda olacağı için halledersiniz.

piotr

yanlis yonlendirmek istemem ama bi sorun cikacagini sanmiyorum. ismi yanlis yazmadiginiz surece sorun olmaz. sadece pasaporta, gecerlilik suresine ve vizenize bakiyorlar. isim degistirmek vs. hepsi ucretli. ryanair sitesinde "manage my booking" kismindan bakabilirsiniz.

Labyrinthe

@Labyrinthe checkin yaptığım için hiç bi değiştirme şansım olmadığını yazmışlar ama bilemedim

bezirganbasi

hic bi sorun olmaz, arkadasim ryanairda göbek adini yazmadi nationality ye ireland yerine iceland secip cekin yapti yinede bi sorun olmadi. tabi sans faktörude vardi sanirim.

kush
1

mobil görünümden çık