Yarın sabah 8 gibi Angara'da olacağım. Akşama kadar boş vaktim var (Niye öyle demeyin, son dakika planda değişiklik oldu, biletleri de değiştiremiyorum).

Ne yapayım yarın Angara'da tek başıma o kadar saat? Kızılay Starbucks kaçta açılıyor mesela? Hadi 1-2 saat orada takıldım ama sonra sıkılırım.

Daha önce Ankara Kalesi'ne çıktım, Anıtkabir'i 3 defa gezdim, 1. Meclis'i, 2. Meclis'i, o civardaki diğer müzeleri gezdim. Yani aktiviteler arasında onları önermeyin boşuna.

Atakule'ye (Tam edit yaparken yakalandım, evet ilkinde Odakule demiştim, gelmeyin üstüme :( ) çıkmadım ama Atakule'ye akşam çıkacağım zaten.

Ne yapayım ben yarın yav? :( (kibritsuyu, abi öğle yemeğini beraber yiyek mi? :) )

edit: aoç'ye de gittim. bayanlar basketbol dunya elemeleri iyiymiş aslında yav, gidilebilir. kuğulu ve gençlik parklarına da gittim ama oralara tekrar giderim elbet.

 

aoç

ayiadam

Öğle yemeğinde çiftlikte kokoreç yiyin, ya da gidin mülkiyelilerde bahçesinde bira için.

bitter cikolata

Gençlik parkı var. Bir iki saat zaman geçirilebilir.
Oradan Kızılay'a geçebilir bir şeyler yiyebilirsiniz
Ulusda da bir şeyler içebilirsiniz.

Laplace

bayanlar basketbol dunya elemeleri yari final maclari var ankara arenada 14.30 dan gece 22.30 a kadar.. kazananlar olimpiyatlara direkt gidecek.. turkiye de arjantinle oynuyor.

eglenceli olabilir yapacka birsey yoksa..

bigman

kuğulupark tunalı civarına git biraz da orda vakit geçir. mülkiyeliler + 1 ayrıca

pelinn.

alışveriş merkezlerinin vitrinlerine bakabilirsin saatlerce
en azından yabancı olduğun anlaşılmaz

midheaven

(bkz: cermodern)

kayranin kedisi
1

mobil görünümden çık