Bir de 4.5 sene önce 4-5 aylık bir depresyon tedavisi gördüm, lustral kullanıyordum, fark ettim ki o dönemler hakkında da çok az anım var, birçok şeyi hatırlamakta güçlük çekiyorum. Kullanmadan önceki dönemlerde çok daha fazla hatırladığım şey varken o dönemlerle ilgili tek hatırladığım lisede hoşlandığım kız ve yine lisede yaptığım bir dövüş :) bir alakası olabilir mi bu durumla?
hafıza deyince benim de aklıma gingko biloba geliyor ama siz bana onu önermeyin.
pardon ginkgo biloba unutmuşum yazılışını :)

kırmızı etin hafıza için iyi olduğunu söylüyorlar.


kırmızı et, besin tercihimde ilk sıradadır ve pek de az tüketim yapmam, oldukça tüketirim hatta.


lustralla alakası yok. lustral kullanan herkes lustral kullandığı dönemi bulutlu hatırlar, genel hatları varmış gibi. ama zorladığında esas olayları da normal hatırlarlarsın. ilacın doğası böyle.


bir de bence her insanın ara ara böyle hiç unutmaması gereken şeylerin kesinlikle aklına gelmediği kısa dönemler olur. böyle durumlarda ben o hatırlamama olayı olmamış gibi yapıp işi erteliyorum. sonra deniyorum o zaman aklıma geliyor. geçici servis dışı olma durumu yani. fakat kafaya takarsan hatırlamak mümkün olmayabilir.


valla nasıl olduysa pin kodu'mun saklandığı beyin bağlantılarım sanki o andan sonra çalışmadı. hala hatırlamaya çalışınca aklıma gelen pin kodu aynı sayı, ama o da yanlıştı. ilginç bir durum yani.


ginkgo biloba daha çok yaşlılıktan kaynaklanan hafıza problemleri için veriliyor aslında.
konsantrasyon ve hafıza etkinliği için gençlere önerilen besin takviyesi: nero nutrients. tavsiye ederim.


ve ayrica balik, yetmiyorsa omega 3 destekli kapsuller de kullanilabilir hafiza sorunu icin.
