
ben krakowdan-barcelona-reusa giderken hayvan gibi bir backpackle geçtim..bişi demediler..tartmadılarda..


el bagajının da bir sınırı var. hem ağırlığı geçtim şekliyle ilgili bir kısıtlama da var. o yüzden olmaz diye oyumu kullanıyorum.


şansına bağlı biraz da. bazıları göz yumuyor bazıları da kesinlikle o kutuya sığacak çantan yoksa ekstra bagaj ödersin diyor.


ulkesine gore degisiyor cidden. 10 kilo sinirini gecmesin bagaj yine de.
Ha binmeden baktiniz siki siki kontrol ediyorlar, cantadan cikarin tshirtleri montlari giyin ustuste (yaptim oluyor) 30-40 euro vermekten iydir :)


horace katılıyorum 1 kilo fazladan olsa bişi demezler ama o demir kasaya girmezse uçakdada sorun yaratıyor sonuçta o boyutlara göre ayarla çantanı gerekirse bir kaç t-shirt üst üste giy ceblerine çoraplarını tıkıştır(bunların hepsi tecrübeyle sabittir:D)
