hepiniz bilirsiniz ki insan tek basina saunaya girince ekstra bir sikiliyor. zaman gecmiyor falan.

gecen bi arkadasla konusuyoduk; muhabbet etcek biri olsa veya muzik dinlenebilse cok rahat olur falan dedim. ben gayet dinliyorum telefonla giriyorum havluyla baya bi sariyorum hic isinma falan olmuyo dedi.

kafama yatmadi degil aslinda ama simdi bu dalgayi denemek iphone'la ne kadar mantikli? daha once boyle bir dalgayi deneyen oldu mu veya sizce denesem patlar mi?

 

patlamaz ancak buhar ve nem sebebiyle telefonunuzun iç aksamı zarar görebilir.

balik kraker

saunada plastik şişeden ya da cam bardakla bir şeyler içmeyi deneyin. ne demek istediğimi anlayacaksınız. 3 dakika sonra cam bardak dudağınızı değdiremeyeceğiniz hale geliyor.

balik kraker

bence sıkıntı olabilir, nem miktarı çok yüksek sauna içinde.

roket adam

bayagı bi sarıp sarmalarsan ses alamazsın zaten, nasıl müzik dinleyeceksin? bence hiç deneme, iphone yaz sıcağında bile bazen sapıtır gibi oluyo. 70-80 derecede ayvayı yer makine

winstoncash
1

mobil görünümden çık