Su linkteki www.youtube.com tarife gore cok ama cok guzel cheesecake yapiyorum ama genelde ustune kendi hazirladigim cikolata sosuyla susleyip birakiyordum. Simdi ise elimde karisik dondurulmus cilek ve ahududu filan var. Bunlari pek ezmeden taze gorunumlu nasil biseyler hazirlayabilirim?




 

jöle ile karıştırıp koyabilirsin

SiyamkedisiZorro

işyerinde olduğum için videoya bakamıyorum, ama önce bir miktar meyveyi püre haline getirip jöle ile karıştırabilir, çizkek üzerine dökebilirsin. çizkekin tamamen soğumuş olması gerekli, jöle de sıcak olmayacak, yoksa içine çekiyor jöleyi kek. kalan bütün meyveleri jöle üzerine koyarak süsleyebilirsin. hemen yiyecekseniz tekrar meyveler üzerine jöle sürmeye gerek yok hem.

pokerface

@pokerface
Video "baked ricotta cheesecake" tarifi veriyor ama pek susleme ile ilgili bilgi yok. Su an sogumada ama buzdolabina girmedi. Yarin iyice soguyunce susleme isine girisirim o zaman.

from a land downunder

jöledense donmuş meyveleri eritip kendin bir sos hazırlayabilirsin. kaynatıp şeker ekleyip daha taze bir sos elde edersin. bence sıvı sos cheesecake'e daha çok yakışıyor. şöyle bir tarif buldum internetten:

"1paket donmuş vişne
1-1,5çorba kaşığı nişasta
üstünü örtecek kadar su
fazla karıştırmamak lazım vişnelerin şekli bozulabilir.pelteleşince ocaktan alıp soğuttumuz kekin üstüne sonra doğru dolaba"

clementine the tangerine
1

mobil görünümden çık