sevgili hacılar 12 mayıs akşamı ispanya saatiyle 21:50'de barcelona/girona'dan madride uçakla gideceğim. ama aynı akşam derbi var ve ben derbileri severim. ama gel gör ki hayatımda barcelona ya da girona'da hiç bulunmadım ve maçı nerede izleyebileceğime dair internette yaptığım araştırmalar sonuçsuz kaldı. öncelikle girona'da, orası olmazsa barcelona'da uçağı kaçırmadan bu maçı nasıl izlerim? yardım edenlere çok pis teşekkür ederim, öyle böyle değil.




 

Benim aklıma gelen, o şehirlerde dönerci bul onlara sor. Barcelona da La Rambla'nın yan sokaklarında dönerci görmüştüm bir kaç tane.

dampire

digiturkwebtv. ya da yeni adıyla digiturk play yurtdışına da yayın yapıyor. tabii fiyatlar daha farklı dışarıya. kredi kartınla online ödeme yapıp netten izleyebilirsin. illa mekan diyorsan türklerden başka kimsenin türkiye ligi gibi amatör bir ligi izleteceğini ve umursayacağını sanmıyorum en iyi futbolun oynandığı ülkede.

army14

keşke daha önce gelseydin, ben madrid'de yaşıyorum. burada izlerdik. barcelona'yla ilgili bi fikrim yok açıkçası ama dönercilere sormanı tavsiye ederim, hepsi birbirini tanır oradaki Türklerin.

barut

çözüm önerileri için sağ olun hacılar, bi tanesiniz. en yaratıcı çözümü önerdiği için nozel yarış ödülü ilk cevabın sahibine gitsin.iyyy

stoic

şimdi maç oranın saati ile 18.00 da başlayacak. 20.00'de bitse anca yetişirsin. ryanair uçuşu galiba. barselonada lig tv olan türk restoranı var.

foursquare.com

gitmeden rezervasyon yaptır. kalabalık oluyor.

yazar kasa
1

mobil görünümden çık