Olm bunlar ucuzlamadı mı? 300 küsür lira 1 tb lık disk. Ben taa 3 sene önce 500 lük 3.5" lik diski (taşınamazlardan) 160 liraya almıştım, sene 2012, 160 x 2 = 320 = 1 TB lık disk.

Hani fiyatlar düşecekti?

edit: external

 

bu yılın 3. çeyreğinde harddisk üretim hızı yeniden eski hızına ulaşacak deniyor

Fakin idiyıts

geçen seneden beri fiyatlar yükseldi, uzakdoğuda sel filan oldu, dünya çapında önemli yer tutan bir üretim kapasitesi yokoldu vs. vs. ha bu durumları fiyatları yüksek tutmak için de kullanıyorlardır.

ben gerçi pek hakim değilim konuya ama aşağı yukarı böyle şeyler.

hewit

ben sel mevzusunu duydum ve işte martta falan ucuzlayacak dediler, ucuzlamamış işte, pis soyguncular !!!111!!!

bonjurkes

biraz düştü aslında, geçen sene bu zamanlar daha da kötüydü. beklemedeyim, bir düşsün saldıracağım ama şimdi o kadar para vermek koyuyor.

deliverance

eski fiyatlarını bilmiyorum ama, malum vatan haftasonları %25 indirim yapıyor, peki indirim zamanı almak mantıklı mı yoksa yine de pahalı mı kalıyor? Çok acelem yok

bonjurkes

media markt ve saturn mağazalarını takip edersen iyi ürünler yakalarsın
eylülde fiyatlar taban yapar..

dawn of a new day
1

mobil görünümden çık