www.gezginturk.net

icki filan olursa is yapar gibime geliyor.


Tercih edilir. Zirve bile düzenleriz :)


Hemen arayıp emlakçıyı tuttum dükkanı. D-smart ta koyacağım ben. İçki ruhsatı yok dedi yalnız emlakçı bilemedim şimdi.


biraz vakit alır ama o cevrede veriyolarsa icki ruhsatı onuda alırsınız kral mekan olur sanki:D hiç bilmem izmir falan ama oslun sozlukcu işini bilir.


ya lüks kafe düşünüyorsanız allaşkına bana msn'den ulaşın bi. ayberkolgay@gmail.com
kendi kendime proje geliştiriyorum kimse yatırım yapmıyor. :)
çok güzel fikirlerim var bak. demedi deme sonra.


@trimpot , @rurouni: içki olsun istemiyorum
@ataturkiye: bilmıyorum düşünmem lazım çaylak olduğum için bilemicem yani..:)
@özdek: izmir de içki ruhsatı almanın zor olucağını sanmıyorum ,150-200 milyarın varsa yolun açık olsun :)
@sucuklarlapisirmekseniyumurtayapamazki: tuvalet olayını bilmıyorum sadece konsolos u biliyordum
@bodom: bodomcum paradan haber ver fikir herkezde vardır ortak 100.000 ytl en varsa ulaşıyım sana ortak yapalım kasa ya ben bakarım ona göre :)


valla ben hep oranın öyle bir mekan olmasını istemişimdir,alman konsolosluk kapandıktan beri. O bina sağlam mı peki,çürük ondan boşaltıldı diye söylentiler vardı.
yani nargilesi güzel bir mekan olursa müdavimi olurum


walla olursa kafadan sana 5-10 tane müşteri ayarlarım müdavim niteliğinde :)


eh fikir varsa kolay gelsin zaten. :) herkeste olan fikirden olduğunu düşünsem yazmam herhalde buraya hehe.
para yok ama dediğim gibi, ben zaten ortak olmak da istemiyorum. derdim para değil pek. neyse madem kolay gelsin.
