
büyük ihtimalle yükleme yapılmamış. yani sen parayı yatırmışsın ama yükleme işlemi gerçekleşmemiş. en kısa sürede dekontunla gidip durumu bildir. bir de krediden kullanmak diye bir durum var. kontr gb düşün. eksiye düşüyor. sen yükleyince de sanki yüklememiş gb görünüyor. bu şekilde bir kaç kişiden duymuştum aynı durumu.


bugün tekrar kızılaya gittim, kadın "dekont basılmışsa karta kredi yüklenmemiş olamaz" gibi bir şeyler söyledi. bir de numara verdi (444 25 32), sayacın kontrol edilmesi için. aradım, "böyle böyle oldu" dedim, "tamam arkadaşlar bugün içinde gelecek" dedi. "peki" dedim. bekliyorum.


adamlar geldi, sayacı kontrol ettiler, kartı soktular baktılar ve karta yükleme falan yapılmamış olduğunu anladılar, bunu bir evrağa not ettiler, evrağın bir kopyasını bana bıraktılar, başkent doğalgaz'ın maltepe şubesine gitmem gerektiğini söylediler (hafta sonu da olsa 20:30'a kadar açıkmış), gittim ve hallettim. demek ki kızılaydaki gerizekalı kadın karta yükleme yapmamış.
