[q]
(2) 

samsung şikayet

c1b2k3 #377677
6 ay içinde 5 kere garantiye gitti telefon. bu hafta çok lazım olduğu için haftaya bir daha vericem telefonu servise. ilk iki hatası başka son gönderdiğim üç hatası çekme sorunu. ama ilk ikisinde sorun yok dediler geri gönderdiler. sonuncu da ise yani yazılım yükledik sorun düzeltildi denildi. aynı hatadan 4. gönderimde yenisiyle değiştirmeleri gerekir normalde. ama ürün tamir görmedi. ilk ikisnde sorun yok denildi 3. de aa evet varmış düzelttik dediler. ama sorun devam ediyor. ee nolucak şimdi acaba. aynı hata 4. kez olucak ama sadece birinde işlem yaptılar.

ayrıca bugün hem valilikteki tüketici haklarına dilekçe verdim servis formlarıyla beraber hemde sikayetvar.com a yazdım buda linki

www.sikayetvar.com


şimdi ben bu telefonun en kısa zamanda değişimi için başka ne yapabilirim. tüketici hakları 2 ay sürer dedi dava falan. bi yardım edin şu arkadaşınıza.

 

yapacağını yapmışsın işte. tüketici haklarından ötesi yok. en fazla yapabileceğin şey samsung çağrı merkezini arayıp durumu anlatmak. bazen çağrı merkezleri de servise yeni cihaz iletilmesi için talimat verebiliyor.

sinematematikci

benımde samsung telefnm sıkıntılydı.. 2 kere garantıye verdım yazılım yukledık tamamdır dedıler ama eve geldım aynı problemı bırdaha yasadım. en sonunda bayramlık ağzımı açtım :) Samsung teknık servıslerınde telefon bır makınya baglanıyormuş orda sorun yok dedıyse al yaptık deyıp gerı verıyorlarmıs telefonu sahıbıne.. bende en son servıse verdııgmde, telefonun ısterse 1 hafta kalacagını bu sefer ordakı bı yetkılının kullanmasını ıstedım. 2.cı gunu aradılar değişim raporu verdıler :) bende gıttım telefonu yenıledım.

kısacası, servıse git ağzına gelenı say ve telefonun sana teslım edılmeden once hata verene kadar servıstekı elemanların bırının kullanabılecegını soyle. Eğer bırdaha aynı problem yaşanırsa mahkemeye vereceğinide belirtirsen iyi olur ;)

ondkz
1

mobil görünümden çık