selam dostlar,
ya böyle her gün içimde bir şeyler yapma isteği var. her gün arkadaşlarla buluşsam, içsem, bir yerlere gitsek, bir aktivite yapsak vs. vs.
bi durulsam, bi evde takılmak istesem. yok öyle bi şey. günümün neredeyse tümü arkadaşları arayıp şunu mu yapalım? bunu mu yapalım diye plan yaparak geçiyor.
cuma gelince hafta sonu için planlar yapmak filan.
hayır öğrenci filan da değilim, çalışıyorum. boş bi insan olsam neyse.
neden oluyor bu?

 

(bkz: duyuru ve nick uyumu) :)

soulforge d

Kendinle baş başa kalırsan karşılaşacağın şeyden korkuyosun.

Dağlarca

kendinden sıkılmışsındır. son zamanlarda belki de şok edici bir şeyler yaşadın, onu unutmak için filan olabilir. ya da yakın zamanda sevdiğin birini kaybettiysen etrafındakileri kaybetme korkusu olabilir. yine aynı şekilde yakınlarından birini kaybetmiş ve keşke dememek için hayatını dolu dolu geçirme isteği duymuş olabilirsin. kısaca olabilir oğlu olabilir, bence zaten kötü bir istek de değil, olsun varsın bunu mu dert edeceksin :)

in vino veritas

tek derdin buysa bence endişeye gerek yok:)

ama ille neden arıyorsan sana doğru yanlış 500 tane neden sıralayabilirim..
peki hiç nedeni olmayabileceğini düşündün mü?
her şeyin nedeni var mıdır? sadece nedensiz öyle istiyor olamaz mıyız?

hadiordan

bu çok büyük bir problem sana söyleyeyim. evi sevmen lazım.

atmosphere

nedeni yoktur belki, bize tarif edilen genç böyle olur zaten. gezer tozar filan. yanlış şeyler yapmadığın sürece güzel yaşıyor olursun nolcak

sharon and hope
1

mobil görünümden çık