Reklam hedefi olarak il seçebilmeliyiz. (Örneğin sadece İstanbul'dan girenler)
- Facebook reklamlarına baktık ama tıklama başı maliyeti 0,45-0,50 gibi yüksek çıkıyor.
- Microsoft adcenter'a baktık ama daha çok yurtdışı kullanıcılara hitap ediyor gibi. Yerelleşme pek yok.
- ADnet'e baktık. Tıklama başı maliyeti ok ancak en az 250 liralık paket almak gerekiyormuş. Baştan denemek için de 250 lira büyük para. Daha düşük miktarla deneme yapılamıyor mu?
Bunlar dışında önereceğiniz alternatif varsa memnun oluruz.
Teşekkürler

facebook dışında diğer sitelerin il bazlı reklam gösterimi yaptığını sanmıyorum. o sadece facebookta var diye biliyorum. aklı başında bir siteyi, hiç bir sebep yokken pek banlamazlar. sebebini sordunuz mu? bence adwords ve facebooktan şaşmayın. türk reklam firmalarını zaten geçin.


@nemo problemo "site politikalarını tekrar tekrar ihlal ettiniz" diyor.
ancak adamlar bir kere dahi uyarı maili atmadılar.
içeriğiniz zayıf dese anlardık ama sanki dolandırıcı gibi mimlemişler bizi.
sorduk da, cevap bekliyoruz bakalım ne cevap verecekler..
adnet'e baktım lokasyon bazlı reklam gösteriyormuş ama ona da 5 lira alıyor kampanya başına. zaten 250 liradan aşağıya kampanya yaptırmıyor :)
