Yardım lütfen.

sony vegas.
time line'a bi video atın. sonra ikinci videoyu atın. ikici videonun event pan/crop ayarını seçin. diğer videonun neresine almak istiyorsanız küçültüp yerleştirin. tamamdır.


ben smyrna, dediğin pan/crop ayarını nereden yapıyoruz?
bir de birkaç değişiklik yapıp kadettiğimde .veg olarak kaydetti. bunu daha sonra açabilmem için sony vegas gerekcek mi?


evet. sizin yaptığınz kayıt projenin kaydı. videoyu o şekilde izleyemezsiniz. o video değil. file menüsünden render as ile size uygun formatta render yapmanız gerekir. ortalama render sd video için 1 saatlik videoda 1.5 saattir sıradan bir işlemci ile. hd videoda iki katı.
pan and crop her videonun sonunda i.imgur.com şu işaretlerin üstteki olanıdır. (capture saat koyunca biraz karmaşık olmuş ama anlarsın umarım)
