Dün bi arkadaşıma anlatınca oha çok garip falan gibi yorumlar aldım. O ana kadar herkesin yaşadığını sandığım bir şeydi. Sorum bunu tecrübe eden var mı aranızda? Yalnız mıyım yoksa?

ben rüyada olduğumu anlayınca tam tersine uyanmamak için kasıyorum. bu şekilde uyanıp kaldığım yerden rüyaya devam etmişliğim bile var. bir de her rüyamda mutlaka uçarım. rüyada olduğumu anlayınca yüksek bi yerdeysem direk atlayıp uçmaya başlıyorum. tadını çıkarmaya bak yani..


o olay bende de oluyor-babam da olduğunu söylerdi-.25 yaşıma kadar hiç olmadı ama huzursuz uyuduğum zamanlar uyku hafifleyince olmaya başladı.özellikle kabuslarda anlıyorum bunu.güzel rüyalarda pek anlamıyorum.çoraplarını yataktan uzağa bırak.iyi geceler.


aynısını annem de yapabiliyor (kötü rüya görünce kendini uyandırma olayı). ama ben şimdiye kadar hiç rüyada olduğumu anlayamadım.


bende de var. yalnız değilsin.


rüyada olduğunu farkedince neden kendini uyandırmaya çalışıyorsun ki?
ne güzel işte! gerçek olmadağını biliyorsun. o vakit tadını çıkarsana? similasyon hesabı.


bunu uyanıkken, gerçek hayatta da yapınca işte eriyosun hehe
evet oluyo öyle anaam bak rüya la bu diyosun uyanıyosun veya devam ediyosun.
