Alınır mı? Tavsiye eden, etmeyen?

kompakt makina istiyorum demişsin ama bu öyle cebine atıp taşıyabileceğin kadar kompakt değil, boyutunu da hesaba katmalısın
kompakt makina için fikir istersen de www.bimeks.com.tr tavsiye ederim
bimeks ve darty de indirim var fiyatı 249 lira
vatanbilgisayar 320 küsüre satıyor


kompakt dememin sebebi, (nispeten) ucuz bir makine aradığımı belli etmek istememdi.
boyutun büyük olmasına katlanıp; 18x optik zoom, seri çekim vs. gibi özellikler ile bunu almak daha mantıklı geliyor şu an. diğer taraftan, makineyi her gün resim çekerim diyerek yanında taşıyan birisi değilim.


Fujifilm alma net söylüyorum.Elimde Fujifilm jz500 var,kompakt mak. hd video çekimi,10x zoomlu.Hiç memnun değilim.Renk ayarları kötü.Sıfır almıştım.Eskiden evde sony 6mplk foto mak .vardı.Harika renk ayarı vardı bi ona bakıyorum bi de bu 14mplik mak ye bakıyorum fujifilmden hiçbir halt olmaz.
Tek beğendiğim özelliği zoomlu çekimleri güzel ama gel gör ki zoomlu çekim nerde yapıcaksın her zaman? öyle yapıcak olsan profesyonel mak.alırdın.Sony diyorum başka birşey demiyorum ben çok pişmanım.İndirimli halinden al 6mplik bile sana yeter yine de tercih senin iyice bak araştır al.
Not:Hıım sony alırken yalnızca şuan dikkat et optik markası carl zeiss olsun bu çok önemli bunu unutma.
Not2:Flashı da az bak bu da çok önemli gece çekimi güzel bişey al.Sony diyorum yine kocaman ışığı vardı onun :/
