İlk olarak işe başlayalı 2 ay oldu. Yakın zamanda doktora gitmek istiyorum. Çalıştığımdan dolayı devlet dairelerinde zaman geçirmek için izin falan almam gerekli.

Sanıyorum devlet hastanesine gitmeden önce SGK aktivasyonu yaptırmam gerekli. Bu aktivasyonu e-devlet üzerinden yapabiliyor muyum? yoksa illa SGK kurumuna mı gitmem gerekli.

istanbulsgk.gov.tr adresindeki aktivasyon linki çalışmıyor.

 

geçen bizim ik'dan bir arkadaş artık internet üzerinden yapılabildiğini söyledi. fakat benimki aktif olduğu için girip kendim denemedim.

9uncu nesilim ama para bende

e-devletten olmuyor. sgkya gidip, bir form doldurmanız gerekli. anadolu yakasında göztepe sgkda yapabilirsiniz.

inheritance

ilk defa işe girdiyseniz 120 gün dolması lazım diye biliyorum emin değilim.

sgk ya gidiyon, eğer kuyruk yoksa 2 dakkalık iş, form bile doldurtmadılar bana

technicalte

@technicalte

30 gün diye biliyorum ben. 120 gün eskidenmiş.

dert vader

form doldurmanıza gerek yok. nüfus cüzdanı fotokopinizle gidin. ben geldim deyin yeterli.
hatta aramayla bile aktifleştirdikleri oluyor.

kirk karaktere sigmayacak adam

geçen hafta yaptım bahsettiğin aktivasyonu.
e-devlet'ten benim bildiğim kadarıyla olmuyor. sgk ya gidip sıra numarası alıyorsun veznede sadece kimliğini veriyorsun. veznedeki işlem 15-20 saniye.

SpecialisT
1

mobil görünümden çık