selamlar.

yaklaşık 10 ay önce vw golf sahibi oldum ve necvox multimedya cihazı taktırdım aldığım yere(vosmer).

lakin ilk günden beri radyosu %20(tahmini) civarında çekiyordu. 15.000 bakımı geldiğinde aldığım bayiiye götürdüm ve bu sorunu da söyledim. adamlar antene bağlanan kablo gevşek takılmış düzelttik dedi ve test ettik hakkaten daha iyi çekiyordu. fakat dışarda, yolculuk halinde falan test ettim yine çok az çekiyor. o kadar para verip araba alıyosun ama radyosu çekmiyor, arabadan soğudum yeminle.

şimdi nasıl bir yol izlemeliyim? tekrar götürüp göstersem aynı şeyler olacak. tüketici hakları, garanti vs. ne yapmalıyım? aleti geri almalarını istiyorum gerçekten soğudum.

vosmer büyük bir kuruluş bildiğim kadarıyla. 2.000 lira için çirkinlik çıkarmazlar diye tahmin ediyorum.

nasıl bir yol izleyeyim? kurtarın beni.

 

kabloyu tekrar kontrol ettirin olmazsa kabloyu değiştirtin kablo kırığı falan var ise yine bu yüzden yapabilir elinizdeki cihaz güzel bi şey daha önce incelemiştim. vazgeçmeyin yani

buffy de vampir sayilir

1- koy götüne rahvan gitsin

2- radyo girişinde de problem olabilir. kontrol etsinler ki etmek zorundalar.

ermoo

vw grubu araçlar antene ufak bir sinyal gönderir ve sizin golfünüze taktırdığınız cihaz bunu göndermiyorsa çekim gücünün düşmesi normaldir. tavsiyem aracınıza bir adet pasif anten takın (7-8 tl kadar) ve kabloları kontrol ettirdikten sonra tekrar deneyin. daha da olmazsa cihazda problem vardır.

zenlaid

peki iade etme ve paramı geri alma gibi bir seçeneğim olabilir mi?

koy gotune rahvan gitsin
1

mobil görünümden çık