Baktım
* İADE ÜRÜNLERİNİZİ MUTLAKA İADE SEBEBİNİZİ BİLDİREN BİR NOT EKİ VE FATURANIZ İLE GÖNDERİNİZ. " diyor.
E ben ürünü iade edip parasını geri almak istiyorum ama. İlla ürünü NEDEN iade ediyorumdan mı bahsedeceğim, parasal arayışlarımdan mı konu açacağım. Anlamadım gitti :)

bir arkadaşım için bir şey almıştım, ama sahiden yanlış şeyi almışım model olarak. ben yanlış ürün almışım, aslında ürünün şu modelini alacaktım diye geri yolladım kabul ettiler.


iade sebebini reddetmeye hakları yok. sebep olarak işime yaramadığını farkettim yazmanız da yeterli.
ben yanlış ürün almışım diye iade etmiştim takır takır yatırdılardı parasını.
şimdi gördüm: kedu'yu tanımıyorum.


kısaca "beğenmedim" ya da beklediğim gibi çıkmadı" bile yazsanız yeterli olacaktır. o iade sebebini ısrarla sormalarının nedeni, ilgili ürünü aldıkları firmaya rapor olarak gönderecekleri içindir. çünkü özellikle büyük firmalar ürünlerini satan mağazalardan bu gibi durumlarda(ürünlerinin iade edilmesi) ayrıntılı rapor isterler.
