en son yasaklandı diye duymuştum. bizim bi tanıdık oğlunu okula kayıt ettirmek için 300 tl vermiş. şaşırdım bi sorayım dedim.

www.haber7.com
Bunu okumanızı rica ediyorum sizden. Bağış yani gerçek adıyla rüşvet alamazlar.


e bunlar para vermezseniz kayıt yaptıramazsınız diye söylemişler. mecburen para verdik vs. diyor adamda.


para vermezseniz kayıt yaptıramazsınız şeklindeki yasadışı tehdit devletin de işine geldiği için, ses çıkarılmıyor bir yaptırım uygulanmıyor. bu sistem de böyle devam ediyor maalesef.


durmak yok yola devam


@hayat aklini konusacak bir filozof uret; normal şartlarda kayıtların ücretsiz olması gerekmiyor mu?


zorunlu bağış parası çocukların ihtiyaçları için harcanacaksa durumu olan veliye bu para pek koymuyor zaten. Ancak müdürün odasına deri koltuk ve klima için harcandığında karun olsa dokunur bence.


zaten çocukların, okul masrafları cart curt deyince iyice yük biniyor milletin üzerine. bir de yardım adı altında alınan kişi başı 300 tl var. bu güne kadar hiç bir okuduğum okulda para falan vermedim istedikleri halde. ailemde vermedi gerçi sorduğum zaman hiç vermedik para falan dediler. sanırım bulduklarını düdüklüyor bizim milletimiz.
