arkadaşlar istanbul anadolu yakasında vodafone kampanyası ile 1-2 gün içinde htc wildfire s alan var mı?
hiçbir yerde yok,stoklar erimiş gitmiş resmen kafayı yemek üzereyim :)
şansımı bi de burada deneyeyim dedim,kulağı delik arkadaşlar hadi yardımcı olun şu sevgili telefonsuz adama :)


 

allah korumuş. vodafone dan kampanyalı telefon alma sakın. telefonu sana piyasa fiyatının iki katı fiyata ve simlock yüklü halde satıyorlar çünkü (tecrübeler vodafone blackberry kampanyasından edinildi).

tururo

Wildfire S'le karıştırıyor olmayasınız?

einherjer

700tl'ye desire s nerde var yahu? 10tl 24 ay bence gayet iyi kampanya

2pac

ah wildfire s olacak o ah :)

free bird

ama faturaya bir de tahsilatına aracılık edilen hizmetler bölümü eklenecek (54tl 3 krş. benden bu parayı alıyorlar htc de istenen para daha az olabilir. tam miktarı bilemiyorum). yani faturada her ay konuş ya da konuşma 64,03 tl ek bir ödemen olacak (2 yıl boyunca toplam 1536,72 tl ediyor). bu iki yıl içinde tarifeni de değiştirmek istemeyecekler. sence sim lock olan bir telefon için (yani vodafone dışında hiç bir sim kart çalışmayacak) karlı bir alışveriş mi?

tururo

peki genç tarife ile uygun değil mi?500 dk heryöne sınırsız bi o kadarda mesaj sınırsız heryöne 25 tl ikisi birlikte 35 tl.şu an turkcell e 30 tl ödüyorum zaten her ay 300 dk için.

edit:simlock yokmuş wildfire s de

free bird

vodafone tarifeleri turkcelle oranla daha az kazık (yine de kazık ama). ama dediğim gibi sorun tarifede değil sana hangi ek ücretleri yükleyeceklerinde. numaranı taşıyabilirsin o ayrı, yine de turkcelle oranla çekim kalitesi berbat. telsim altyapıyı nasıl bıraktıysa hala aynı. çivi çakmamışlar. ama kampanyalı cihaz olayı daha başka. cihazı görünüşte piyasanın altında fiyatla veriyor ancak telefon için aldığı parayı çeşitli oyunlarla piyasa fiyatının üstüne çıkarıyor. fatura yüzünden tartıştığım bir vodafone yetkilisi bu konuyu "vodafone nasıl kar edecek o zaman?" şeklinde bir soruyla açıklamıştı.
not: kampanyalı her telefonda simlock bulunur. simlock olmayan kampanyalı telefon bugüne kadar hiç bir yerde görülmedi.

tururo

benim wildfire s te simlock yok, istediğin hattı takabilirsin hacı...

allahinadiylaoku

@allahinadiylaoku memmun musun ustam telefondan,bir de 35 tl harici girdisi çıktısı yok değil mi,güvenilir mi dersin kampanya?

free bird

fatura daha gelmedi ama gelenler var :) 14 lira gelmiş arkadaşa, telefon güzel yok yok...

allahinadiylaoku

yok arkadaş yok kadıköy üsküdar maltepe küçükyalı hiçbir yerde yok çıldıracağım :)

free bird
1

mobil görünümden çık