Viyana'dan İstanbula dönmek için en ucuz bileti sun expressten buldum, 70 euroya. Sözlükte herkes rötar yapmasından şikayet etmiş ama. Üstelik bu uçak istanbuldan geliyor, viyanada 1 saat kaldıktan sonra geri dönüyor.Geliş sırasında bile rötar yapsa bizi etkileyecek.

Sun Expressten dışındaki firmalardaki en ucuz bilet 120 euro dan başlıyor. 50 euro için rötar riskini göze alıp sun expressten bilet alınmalı mı, ne dersiniz ?


 

bir iki saatte 50 eurodan fazla kazanıyorsan alma. yok kazanmıyorsan al.

sormaya geldim

bence al hocam. diğer firmaların da rötar yapmayacakları kesin değil. sun-ex vaktinde kalkarken diğer firmalar 3-4 saat rötar bile yapabilir. rötarın direk firma ile ilgisi yok başka koşullarda olabiliyor.

faaip de oiad

Ben 3 kez gidiş dönüş Antalya-Viyana bileti aldım ve hiçbirinde (ki 4 uçuş kış ayındaydı) rötar olmadı. Bence almanızda fayda var.

gogu delen adam

sözlükte ne için iyi bişr şey yazmışlar ki? ben ne sundan ne de pegasustan sıkıntı çektim. al kardeşim. adamlar lufthansanın bir kolu.

ben smyrna

Aldım gitti o zaman :)

antidote

Rötar yaptı mı? merak ettim :))

sormaya geldim

Yok 1 Ekimde daha uçuş, o zaman haber veririm :)

antidote

Tam zamanında kalktık valla, hiç bir sorun yaşamadık uçuşta.

antidote
1

mobil görünümden çık