2007 deneme sürümü vardı. crack yapim dedim bi crack yüklemeye çalıştım. şimdi çalışmıyor. açılmıyor. outlook'u mutlaka kurtarmam lazım. yardım olabilecek varsa çok acil bekliyorum. elim ayağım tutuştu.




 

@adslmodem tekrar yükleyince sorun veriyor. thunderbird benim şuan ki içinde bulunan maillerimi kurtarabilir mi? gönderilmiş bir mail var ve tek önemli olan o.

c1b2k3

başka bilgisayarda bir office 2007 bulabilirseniz, önce hesap ayarlarınızı yapın, profiliniz yaratılınca kendi bilgisayarınızdaki profil dosyalarını alın, öteki bilgisayardaki yeni profil dosyası üzerine yazın. idareten olacaktır.

ost dosyaları vardır, ismi outlook olarak gözükür. yeri de c:\documents & settings\[kullanıcı adı]\local settings\microsoft\outlook olması lazım.

loveinaflipbook

@ loveinaflipbook

tam aradığım şey bu. ama bulamıyorum dosyaları. bulsam da gönderememiştim. outbox da duruyordu. o da gözükür dimi?

c1b2k3

Microsoft® Office EnterPrise 2007 (activation crack) bunu indirdim crack yapmak için. kullanmaya çalıştığınız özelli şuanda kullanılmayan ağ kaynağı üzerindedir diye hata veriyor. windows sürücü modeli hata başlığı da. evet pop3 üzerinde. yalnız çok anlamam bu işlerden. nerden ve nasıl bulacağım o maili :(

c1b2k3
1

mobil görünümden çık