
@ t3hn0
ya saka yapiyosun ya da kaziklayacak adam ariyosun herhalde, adam 1800 lira butce ayirmis oyun bilgisayari ariyor, sen 400 liralik ofis bilgisayari kakalamaya calisiyosun, ekran karti bile yok lan.
same, nova bilgisayar veya invntus veya sanalmarketim gibi sitelerde pc toplama sihirbazlari oluyor. ya da ayni sitelerde hazir sistemler de oluyor onlara bir goz at.


bende şimdi adama @same ye mesaj atıyodum sakın kanma diye :D sağolsun @mileyboard duruma el atmış bile
çok detaylı araştıramadım ama alıcaksan buna yakın bişey olması senin için en iyisi olur eskimez uzun uzun yıllar ( ha biraz üstüdne araştırısak 3D ekran kartlıda buluruz ama pahalı olur )sende araştır bende bakarım ama bunu baz alalım birazdaha düşük özellikleri olabilir ve bunun ekran kartı yetersiz, diğer özellikleri bunun ayarında olması lazım aradığın bilgisayarın
www.hepsiburada.com


aman ha aman ha..
inventus.com.tr
bu bilgisayar işini görecektir. monitör almayı düşünüyorsan, ki elindeki kaliteli değilse monitör de al derim. monitör için bir kaç parçayı değiştirip alabilirsin. mesela ram'i 1333 mhz'e çekip GSKILL alabilirsin vs.


hani ciddiyetle devam ediyorsan hayran kaldım olmayan bilgisayar bilgine.
adam "bütün" oyunları oynayabileceği bir makine arıyor ve sen onboard ekran kartı olan bir bilgisayarı kalkıp önüne koyuyorsun?
(bkz: şakaysa hiç komik değil ciddiyse çok komik)
