ya aslında ocak ayında falan ailem yaşadığım şehre geldiğinden beri böyle olmuşum, ben öyle düşünmüyorum ama öyleymişim, üniversite 2ye geçtim yurttaydım yarıyılda annemle babam buraya taşındı artık evdeyim, yurttaki yalnızlığı sevdiğimden midir nedir 5-6 kere aynı konuşmayı yaptılar benimle, işte onlarla hiç ilgilenmiyomuşum eskiden böyle değilmişim sohbet etmiyomuşum işim düşmedikçe konuşmuyomuşum diye devam ediyo, yani duyarsız olduğumu söylüyolar ben hiç böyle olduğumu düşünmüyorum ama aynı konuşmayı 5. kez yaptıklarına göre var böyle bişey demek ki . napmam gerek ki şimdi benim neden ve ne ara bu kadar değiştiğimi de bilmiyorum :(




 

mesele büyük olasılıkla büyüyüp onlardan bağımsız bir kişilik yaratmış olmanda. artık onların takip ettiği şeyler senin ilgini, senin takip ettiklerin de onların ilgisini çekmiyordur. ortak noktalarınız azalmıştır. bana çok normal geldi bu ama annen-baban büyük ihtimalle bunu kabullenmek istemiyorlardır.

(böyle de çıkarım yaparım tanımadan, anne-baba önemlidir her zaman ama bir noktada karşılıklı bir anlayış seviyesine çekilmesi lazım anne-baba çocuk ilişkisinin gibi geliyor bana)

skryer

2 sene yurtta kalmışsın alışmışsın onların olamamasına. eski ilgiyi beklememeliler bence. normal diyorum ben.

cilgin fantezilerin adami
1

mobil görünümden çık