selam.

kayisdaginda ikamet etmekteyim. buradan bayrampasa forum'a en hizli nasil gidebilirim? m1 metro hattina binmem gerekiyormus da ona nerden binebilirim bilmiyorum.


 

forum istanbul'dan mı bahsediyorsun? eğer oysa bak sana süper kestirme bi yok:) kaysdağından dudullu istikametine giden minibüslere bin. tem otoyolu alt geçidden geçtikten sonra ilk rampada in solda mozaik center binası falan var, yol 3 ayrılıyor. neyse orda gebze esenler midibüslerinin ara durağı var. oraya git esenlere gideceğim de, çok kısa zamanda esenlere kestirmeden varırsın.

esenlerden otogardan metroya bin, tek durak. yazıyor zaten.

raki masasinin degismez adami

diğer yolda ise kayısdağı, otobüse bin kozyatağı bostancıya falan git. ordan metrobüs. metrobüsten sonra merter, merterden sonra tekrar otogar metrosu, yine sen bilirsin:D

beynin durur bu sıcakta.

raki masasinin degismez adami

metrobüsle merter'de iniyorsun.
üst geçidin sağından çıkınca merter metro durağına giriyorsun.
aksaray yönüne giden!!!! metroya biniyorsun ( yani sağdan gidicen turnikelerden sonra)

4 durak sonra forum istanbul durağı.

bir de forum marmara var, o zeytinburnu'nda hipodromun yanında.

pyro clustic flow
1

mobil görünümden çık