lafın kısası para sahteyse ben bunu nasıl ispat edebilirim ? seri numarası falan alınsa paranın çözüm olur mu?
edit: ekincim babana bir danışır mısın ? :)

onlar sana verirken seri numarasını aldımılar bilmiyorum. büyük paralarda belki ama para küçükse almamış olabilirler. açıkçası biraz zor gibi ispat etmen. belki para eskimiştir güvenlik özellikleri yıpranmıştır atm ondan sahte olabilir demiştir. zira bi bankaya sahte para vermek zor iş.


veznelerin başında kameralar var 24 saat kayıt yapan.. o parayı oradan aldığınızı vezne görevlisinin para sayma makinesinden geçirmediğini söyleyin..
makbuzda yazan tarih saate göre kamera kayıtlarının incelenmesini isteyin...
cazgırlık çıkarın, yoksa o paraı çok beklersiniz..


200 tl'lik banknot. evet mebla büyük ama küçük olsa da bi bankanın gişesinden sahte para almak ne demek?
evet allahtan dekontum elimde. inceleme sonrasında gidip cazgırlık yapıcam tabiki.
ama şöyle bir şey de okudum, para bankadan çıktıktan sonra sorumluluk kabul edilmiyormuş ne kadar doğru ki?


Bana bir keresinde Ziraat Bankası 200 lirayı sahte vermişti bankamatikten. Şubeye girdim, sorunu anlattım. Bankamatikler paranın seri numarasını tutuyorlarmış zaten. Adamlar hemen değiştirdiler. Ayrık ATM'lerden birinden çektiysen o ATM'nin şubesini bul ve durumu anlat.


atm değil ya gişeden aldım
