Bodoslama konuya gireyim.
Yarın aksamustu ben, kuzen ve onun arkadaşı (ki kendisi benim hoşlandığım kız olur)
önce dışarda bişeyler icicez sonra da hep beraber eve gelicez.
Evde de iceriz. Ben böyle durumlarda kasilip kalıyorum konuşacak bisey bulamıyorum. Kız gülmekten muhabbetten hoslaniyo ama dediğim gibi böyle durumlarda hep sıkıcı biri oluyorum. Evet yapım değil belki. Şöyle taktikler verseniz belki yararı dokunur be :)
Sevişmek falan değil amac, sadece kızı etkilemek istiyorum benden hoşlanıyo gibi o da. Benim yarınki performansım şansımı baya artıcak gibi gözüküyor.

Taşak geçerseniz kabulumdur. Ciddi cevap verene şuku + nick altı :)

Eyv.

 

Bi de söyle bisey var. Evde ne yapmalı tv? Müzik? Oyun? Otur otur sıkılacak hatun, ne yapmalı yaw?
Yine soyluyorum sevişmek dısında :)

koy gotune rahvan gitsin

oyun oynamak en iyisi, etkileşim üst düzeyde olur, işler kolaylaşır. ama içilmiş kafayla ne oynanır bilemedim :)

dieselsingle2

yavaştan, müzik ve video olayına girin. ne bileyim, komik videolar paylaş filan. bi uykusuz dursun evde, okuyun. tavla filan atın, diğer çift muhabbete dalarsa, bırak ya gel pişti atalım deyin. başbaşa kalın.

ama benim gözümün önüne, pc başında başbaşa kalmış, puahaha diye gülen çakır keyif kafalar canlanıyor. sonrası zaten gelir.

nezareten taharet

Oyun en iyisi...
Video oyun olur, tabu olur.
Etkileşim en üst düzeyde olur bu ortamlarda.

livaneli kadir

sen bence bi tatlı yapmaya başla şimdi... eve gelince hafif bi tatlı ikram edersen (ok içki falan ama ne bilim ayarla işte) ve senin yaptıgını öğrenince hoşuna gider... bikaç zippo hareketi de çalışabilirsin :))

maxpainn

tabu +1

zippo olayına hiç bulaşma.

cagdassalur

aslında nickin her şeyi özetliyor :D

içki oyunu oynanabilir. içtikçe gülünür, kafalar da güzelleşir iyice, muhabbet de açılır. bir deste iskambil, bir miktar içki varsa tamamdır. gugıla sor bi sürü çıkar.

fortisvita

bilgisayar ve video oyunu açıp kızı kaçırma. 3 kişiyle de tabu nasıl olur bilemiyorum. Müzik aç birşeyler ikram et, şarap vs. sohbet edersiniz, yeter zaten amuda kalacak halin yok (kadın)

african rain

koş monopoly, travial pursuit vb veya nintendo wii edin bir şekilde. (aman nintendo wii dışında bir konsoldan kızla ortam yapamazsın. ps3'te hatunlar oyuna sardırıyor seni bile unuturlar)

konu açılır kendiliğinden.

darknum

süper bi liste oldu yaw :)
sağolun.

başarılı geçerse dileyin benden ne dilerseniz

koy gotune rahvan gitsin

şişe çevirmece oynayın :)

contavolta

contavolta'ya katılıyorum şişe çevirmece her türlü gideri olan bir oyundur ama genellikle sonu seks ile biter. Amacınız değilse de en azından eğlenirsiniz. Video&masa oyunları da eğlencelidir. Bir de madem kuzeninizin arkadaşı, önce kuzeninizden ufak bilgiler alın kız hakkında. Sonra da buluşulduğunda bir süre muhabbeti yönlendiren taraf olmayın. Kızı dikkatle dinleyin ki hoşlandığı şeyler vs konusunda bir fikriniz olsun. İlerleyen saatlerde bu konulardan konuşarak (heyecanlanıp bir de alkolün de etkisiyle saçmalamayın ama :P) kızı etkileme konusunda daha da başarılı olabilirsiniz.

Tabi bir Leonidas karizmanız varsa hiç bunlara gerek kalmadan bardak tutuşunuzla bile kızı etkileyebiliyorsanız bambaşka :)

Başarılar, sonucu bekliyorum :)

thor odinsson

abi sözü dinle..sokma akılla bi yere varamazsın.ansiklopedi oku genel kültürün gelişsin.

mori
1

mobil görünümden çık