[q]
(6) 

jwin elektro gitar

c1b2k3 #235359
gitara daha yeni başlıyorum. guitar pro. programıyla gitar çalıcam. tek olayım evde gitar çalmak. grup kurmak falan değil yani. ama bütçem çok kısıtlı. bu gitarı gördüm media markt'ta. fiyatı da çoook uygundu.

beni 1 2 sene kadar idare etsin yeter. zaten çoğu kişi sen zaten o gitarın anasını ağlatıcaksın ilk gitarın o kadar da iyi bişi olmasına gerek yok diyor.

bu gitar için ne düşünüyorsunuz. biraz bekle para biriktir daha iyisini al demeyin lütfen çünkü o kadar beklersem hevesim kaçar :)

yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim :)

 

iş görür. hemen al.

ben smyrna

suntaya tel bağlamışlar gitar olmuş. kötü gitar hevesini daha çok kaçırır. iyi bir şey olmasına gerek yok evet ama bu kadar da dandik bir şey olmamalı. gitarı kemirmiyorsan da anasını filan ağlatmazsın. benim ilk gitarım ilk günkü gibi duruyor.

rebelli00n

iş falan görmez, iki gram zevkini de alır götürür. zamanında rastlamıştım ben de, klavyesi falan -kalitesini zaten geçtim- aşırı rahatsız ve uyduruktu. fiyatı ne kadardı baktığının? aynı fiyata ikinci el biraz daha iyi, en azından seni soğutmayacak, bir şeyler bulunabilir belki.

xenderoth

gitar yanlış hatırlamıyorsam 130 civarında. bir de sıfır sonuçta 2. elde ne çıkacağını bilemiyorum ki bu konuda şanslı biri değilimdir. nasıl bir ses sorunu yaşayabilirim?

c1b2k3

gitarda sıfır 2.elden daha iyidir diye bir şey olmaz. şu alacağın gitarı yapan firma başka bilumum dandik ıvır zıvır üretiyor ve hiçbiri de kaliteli değil. ürettiği şeyin ne idüğü belirsizken 2.elden niye korkuyorsun ki?

rebelli00n

çin malı o gitarlar. bence alma. www.mydukkan.com sitesinden gitarlara bakabilirsin her bütçeye uygun gitarlar var. garantili bir site. güvenerek alışverişini de yapabilirsin yani.

karamelsiz
1

mobil görünümden çık