Efendim bir program arıyorum daha dogrusu var mı yok mu onu ogrenmek istiyorum.Tarif gerekirse, bilgisayarda bi kac klasorde kayıtlı aynı dosyaları dizinleri tarayarak bulacak bir program arıyorum.Bilgisayarımda aynı dosyalar o kadar cok kayıtlı ki bu yolla temizleme-düzenleme yapmak istiyorum. Var mıdır boyle bir program ey ahali?




 

windows 7 kullanıyorsanız klasörün sağ üstünde bir kutucuk var arama yapmanızı sağlıyor

ssyumusakg

(bkz: ava find)

durum bundan ibaret

ya aslında kast ettigim o degil.mesela aynı isimle iki dosya varsa bunun adını bilmeden bulabilecek bir program benim bahsettigim. atıyorum deniz.jpg 3 yerde kayıtlı ve 3u de aynı dosya. işte bunu senin sectigin yerleri arayarak gosterecek bi program.çok mu uçtum yoksa mantıklı bişiden mi bahsettim çözemedim henuz :)

lurgee

öyleyse google.com
how to find duplicate files on my computer

çıkan programlar işinizi görecektir

ssyumusakg

"file duplicate finder" olarak arayabilirsin.

ermanen

Advanced SystemCare'in içinde gelen yardımcı araçlarıyla halledebilirsin. Hatta bunu yüklemişken bir de elden geçirirsin sistemini.

Rochefort

system mechanic de bu işi ve daha fazlasını görür

nalmes

easy duplicate finder gerçekten inanılmaz hızlı buluyor dosyaları. ben de onu tavsiye ederim.

emrag
1

mobil görünümden çık