merhaba,
yarın kpds'ye gireceğim.
cep telefonu götürsem sorun olur mu kapıda bırakabiliyoruz herhalde değil mi?
yer ist.üni edebiyat fakültesi.

 

ege üniversitesi tekstil mühendisliğinde girmiştim, girişte güvenlik kabini olduğu için bütün telefonlara etiket yapıştırıp numaralandırarak alıyorlardı. girişte güvenlik varsa muhtemelen bırakabilirsiniz.

kimlanbu

telefonla gelmeyin yazıyor sınav kağıdında kocaman. bu sefer de skandal olmasın diye telefon götürenlerin telefonlarını çöpe atmasınlar?

ozdek

valla insanların alyanslarını, araba anahtarlarını bile almadılar çoğu sınava giremeden geri döndü. risk almayın bence.

galadnikov

bazı sınav merkezlerinin girişinde bulunan kulübede emanet alabiliyorlar. ama siz götürmeyin bence her ihtimale karşı.

ronaldo17

valla ya biriyle gidip kimliğiniz dışındaki tüm eşyaları verin ya da hiç almayın. şu kopya olayıncan sonra işi baya sıktılar malum selpak bile alamıyosunuz yanınıza çoğu yerde

onurkayabasi
1

mobil görünümden çık