merhaba,

şimdi idata aracılıgıyla italya'ya vize basvurusu yapacagım. Belgelerden biri "İstenilen vize süresini kapsayan ve yabancı ülkelerde geçerli olan bir seyahat sağlık sigortası" şimdi ben yalnızca haftasonu kalmayı planlıyorum. nerden yaptırayım bu saglık sigortasını ucuz yollu?
ek bir sorum daha var, simdi sadece haftasonu kalacagımı belirtecegim için multiple entry alma ihtimalim kalmıyor mu? yoksa bir alakası yok mu? (ilk defa schengen alacagım)

 

multiple başvur en kötü tek giriş verirler. axa veya anadolu'dan yaptır derim. fiyatları değişmiyor zaten 5-10 lira bi şey bi haftalık olanı.

madyb

sen başvuruyu multiple yapacaksın, hafta sonu kalmanla alakası yok onun, 6 aylık fln veriyorlar dolayısıyla tekrar girebilmen için gerekli

sağlık sıgortasını konsolosluga gıderken yol uzerınde yapam yerler var, ben yapı kredı den yaptırmıstım 15 tl odemıstım.

mordeneverything

ben de garanti'den yaptırmıştım, hemen hallediyorlar, memnun kaldım. ama hem öyle çok pahalı bir şey değil, hem de kurumlar arasında 3-5 tl fark var en fazla. konsolosluk tarafından kabul edilen bir kurum olduğu sürece nereden yaptırdığınız pek fark etmiyor.

resistance is futile

en ucuzu iş bankası anadolu sigorta. isterseniz idata'da yapıyor. sadece haftasonu için multiple vermezler.

artikbenimdebirvolvomvar

multiple ya da single bile istesen en az bir aylık istiyorlar ona gore yaptırmanı oneririm

gkk
1

mobil görünümden çık