İstanbul'da tercihen Avrupa yakasında emekli sandığıyla (SGK oldu sanırım) anlaşmalı ya da düşük katkı payı alan, işten anlayan bir göz hastanesi/doktoru var mıdır bildiğiniz?




 

www.beyoglugoz.gov.tr
edit: linki yazarken biraz mesguldum simdi acıklayayım dedim. babam burada ameliyat oldu ve cok memnun kaldı. ayrıca "Bir kamu hastanesi olan hastanemizde sosyal güvencesi olan hastalarımızından ayakta veya yatarak yapılan tedavilerde hiçbir ek ücret talep edilmemektedir. "

gkk

Ben Dunya Goz'e gittim, 95 TL'ye maloldu toplam. Detaylica muayene ettiler.

lightblue

lightblue, biraz daha uygun bir yerler arıyorum esasında :)

nick blender

eğer düz bir muayene ise herhangi bir hastaneye de gitseniz olur. ama belli bir şikayetiniz varsa bence "bir şekilde" para bulup daha özel hizmet alabileceğiniz bir yere gidin.. dünya gözde, türkiye hastanesinin göz serviside gerçekten imkan olarak da ilgi alaka olarak çok çok iyi düzeyde..

mchslmdnc

Ben mesai saatinde gidemedigim icin, gece muayene edebilen yerleri aradim. Bir de bildigim kadariyla goz muayenesi icin devlet hastanelerinden randevu almak gerekiyor, randevuyu eskiden 1 ay mertebesinde veriyorlardi.

Simdiki durumu bilen varsa yaziversin.

lightblue
1

mobil görünümden çık