[q]
(6) 

iddaa'da maç tatili

poset #177974
şimdi efem ben 40 yılın başında bir iddaa oynayayım dedim, oynadığım maçlardan biri (20 eylül 2010 gaziantepspor bursaspor maçı) tatil edilmiş. bursa'ya vermiştim ben. şimdi bu maç sayılmayıp diğer maçların oranları mı çarpılacak (tutarsa tabii), yoksa bursa lehine 3-0 bitirildi diye bu maçın da oranı konulacak mı?




 

o maçın oranı 1 kabul edilicek etkisiz eleman görevi görücek

selam genc

belli bir dakikadan(ikinci yarı olabilir sanırım) sonra tatil edilirse o anki skor geçerli. olmadı oran 1 kabul ediliyor o maçın, yani oynanmamış sayılıyor bir nevi. federasyon kararı beklenecek 3-0 lehine karar çıkması seni bağlamaz. çünkü iddaa hemen karara bağlamak ister ve maçta 48 saat içinde tekrar oynanmazsa yukarıda dediğim gibi o 2 seçenekten biri geçerli sayılır.

baldur

60. dakikada olduğuna göre bursa kazanmış mı görünecek?

poset

bu hatırladığım kural betsson kuralı da olabilir. baktım maçkolik forumlarına millet bursaspor kazanıyor sayılacak diyor iddaa oranlarına göre tabii. ama yarın oynanırsa yarınki sonuç sayılır.

baldur

teşekkürler...

poset

PROGRAMDA YER ALAN 475 KODLU GAZİANTEPSPOR – BURSASPOR MAÇI İKİNCİ DEVRE TAMAMLANMADAN HAKEM TARAFINDAN DURDURULMUŞTUR. MAÇIN KALAN SÜRESİNİN VEYA TAMAMININ PROGRAMDA RESMİ OLARAK BELİRTİLEN GÜNÜ TAKİP EDEN GÜN İÇİNDE OYNANMAMASI DURUMUNDA MAÇ SONUCU MAÇIN KESİLDİĞİ ANDAKİ SONUÇ (İY 0-0/ MS 0-1) OLARAK DİKKATE ALINACAKTIR.

durum budur.

kisa
1

mobil görünümden çık