ailecek oylat a gideceğiz. amaç anne-baba, kardeşler suya girsin eğlensin, bir de piknik yapalım bir yerlerde mangal vs. standart şeyler.

tecrübe ya da bilgisi olan var mı? nereye gidilir? kaplıca ya da piknik alanı olarak için neresi daha iyidir?

hem kaplıca hem piknik kasar mı? yani bir gece orada konaklamak iyi bir fikir olabilir mi? olabilirse yer tavsiyesi?

özet: oylat a gitmiş biri varsa, nedir olay ?

 

oylatta ufacık bi meydanla onu çevreleyen 4-5 tesis var. tesisleri bilmiyorum ama havasıyla manzarası inanılmaz, bir de sonunda şelale olan süpersonik bir orman içi yürüyüş parkuru var, eğer aileden kimse yorulmaz dersen mutlaka değerlendir. meydana girince direk karşıda yanyana 2 ya da 3 adet aynı gruba ait otel vardı, sanıyorum onlar -görüntüleri itibarıyla- iyidir ama araştırılmalı.

hemen girişte sol tarafta tarihi bi kaplıca var, kadinlar ve erkekler belirli günlerde girebiliyorlar, olmaz ya aynı şey tesisler için de geçerli olabilir. bunu netleştirmeden gitmeyin. bir de ne taraftan gideceksiniz bilmiyorum ama oylatın içinde mangal yapacak yer yok ama yolunda mutlaka yer bulursunuz.

bu bilgiler 2 sene öncesine aittir.

carliston
1

mobil görünümden çık