Konu hasta yavru kedi, çok acil yardım lazım, acil derken DERHAL. tam şu anda.
yıllardır sayısız kedi besledim tedavi ettim. tam olarak şu an şu saatte çaresizim. yardım edin.
ankara batıkentteyim. arabam yok. daha kötüsü veterinere verecek param da yok ama onu bi şekilde buluruz belki. her türlü yardıma da açığım ama lütfen çabuk.
bu saatte online moderatör varsa, şu iş hallolana kadar yukarda kalıverse keşke.

ilginçmiş gerçekten. emin değilim, fikir yürütüyorum yalnızca:
şöyle bir şey var, yavru kediler kendi kendilerine işeyemezler. anneleri yalayarak işetir öğrenene kadar. bu yüzden de annesinden çok küçükken ayrılmış kediler şeylerine ıslak pamuk sürülerek işetilirler. belki bununla ilgili bir şeydir diyorum. ama emin olamakla birlikte, uzak bir ihtimal gibi görünüyor, yine de bir dene istersen.
bu sırada ben de düşüneyim biraz daha, aklıma bir şey gelirse yazarım gene.


şöyle benzer bir vaka buldum:
www.kedilerimiz.com
bir de şöyle bir şey yazıyor şurda: www.kedimveben.com
(Anüse ılık suya batırılmış pamukla masaj yapılması ve vazelinle kremlenmesinin rahatlatıcı etkisi olabilir. Ayrıca katı beslenme yerine daha sulu beslenmede tuvalete çıkmayı kolaylaştıracaktır.)
ama bu da yetişkin kedilerden bahsediyor, bilemedim.


batıkenti hiç bilmiyorum ama bana kolay gelebileceğim bi yer tarif ederseniz belki gelip veterinere goturebilirim kediyi?


veterinere goturcek daha likeinme, yolda sanirim.


likeinme az önce geldi ve veterinere götürmek üzere kediyi teslim aldı.
teşekkürler herkese.


helal olsun valla likeinme, ne diyim :)
