merhabalar,

dogru durust anlatamadim baslikta, asil sorunum sudur: macbook pro kullanicisiyim, salak aletin iki usb portu da calismaz hale geldi. geri gondericem ve muhtemelen hizli bi sekilde tamir edecekler ama gondermeden gecici bir cozum bulmaya calisiyorum.

alette bir de firewire portu var. anladigim kadariyla teknik olarak firewire uzerinden bir adaptor ile usb alet kullanmak mumkun olmali. tersi ise (usb porttan firewire alet kullanmak) ise kayipli olmak zorunda. buraya kadar tamam ama isin kotusu talebin zit istikamette olmasi. yani dunyada cok az insan elinde usb cihazla firewire uzerinden baglanmak istiyor, ama cok insan firewire cihazlari usb uzerinden kullanmaya calisiyor.

cok uzattim :)

elimdeki usb cihazlari bilgisayarin firewire portuna baglayabilmem icin bir adaptor bilen varsa onerileri bekliyorum. simdiden tesekkurler.

 

istanbuldaysan kadıköy yazıcıoğluna bakıver %90 bulursun "erkek firewire - dişi usb çevirici" diye

yuto

malesef istanbulda degilim. hatta turkiye'de de degilim :)

internetten alabilecegim bir yer olursa tam super olacak.

zgor

shop.ebay.com

şöyle bişey var da forumlarda bi kısım kişi de imkansız demiş belki fake ürünlerdir

yuto

iyi diyosun da hocam, yolladigin link'tekiler hep ters urunler. yani erkek usb disi firewire.

o var ve imkansiz (yani kayipsiz olarak imkansiz) tersi yok ve teknik olarak mumkun anladigim kadariyla.

tesekkurler yine de.

zgor
1

mobil görünümden çık