hizliresim.com

Yandan girmişler arabaya, sürtme böyle olmaz.


surtme degil carpma +1
marspiyel benim icin onemli, kapinin altindaki kisim. Kapi degisse kafaya o kadar takmam ama marspiyel ile oynanmissa beni bozar ki bundan oynanmis. Bence bu aracta arka sag lastikte de bazi tamirler yapilmistir cunku tam o kose hasarli.
ben olsam almam bunu.


galericiye sorarsan çıtır hasar, sigorta şişirmesi. hehe


Satıcı tamirli fotosunu göndermiş kazalı hâlini değil dolayısıyla bana güven vermez. Ama iyi bir ekspertize sokulup alınabilir fiyatı uygunsa. Şase de işlem varsa almayın ama.


kazalı halinin de fotoğrafı istenip bakılabilir.
bu fotoğrafı paylaşmayan insanlarda büyük bir kolpa olduğunu düşünüyorum. hepimiz şurda arabayı azcık bi yere sürtsek elli açıdan fotoğrafını çeken insanlarız. herkeste arabasındaki hasarın öncesi ve sonrası vardır. yoksa yalan vardır.


airbag açmadıyssa ne olacak ki bundan.
arabanın şasesinde bir problem yoksa, airbagde sorun yoksa, fiyatı da kazasız gibi değil daha düşükse alınır binilir.
bu dış karosel hepi topu bikaç milimlik kaplama. amma abartılıyor canım ülkemizde.
